Un Nadal sen Galicia

Un Nadal sen Galicia
Sen lareira , sen carreiros
Sen caldo en pota de cobre
Un Nadal con morriña
sen monte de pinos
Sen café con tizón quentiño
Sen augardente para tornar o frío
Un Nadal sen xuntarse a familia
Sen apertas e agarimos
Sen liortas nin debates
Un Nadal sen comida de amigas
Sen ver as luces da vila
Sen ler A Voz no bar da aldea
Sen paseos por Riazor
Sen almorzo no Lanzós
Un Nadal en Madrid
Lonxe da terra
Mais felices de estar aquí

3 Me gusta

Bo Nadal! :blush:

1 me gusta