Ter que IIII

Xoia que denantes cabalgabas polas correntes

tes que voltar ao caparazón materno

e manterte intacta ao tempo.

O mar rescatarate de entre milleiros de cases

tentando empuxarte a respirar.

Non é culpa do rumbo,

non podes desviar o camiño que ven marcado.

Cada decisión é predeterminada.

Só escolle o quen.

Xoia que denantes cabalgabas polas correntes

tes que voltar ao caparazón materno

e manterte intacta ao tempo.

4 Me gusta

Bienvenido a Poémame.

Saludos :slight_smile:

1 me gusta

Muchas gracias!! Me alegro que te gustara

1 me gusta

Muchas gracias!!!

1 me gusta