Sota una figuera verda

figuera
©J.L.Regojo

El xiuxiueig d’un rierol subterrani,
uns ullastres centenaris
i la terra enganxada als seus rizomes ens acompanyen
fins a una figuera verda del camí vell d’Es Migjorn.

Guiats pel rastre groc
seminal de la natura,
trobem el camí
cap al blau de les onades.

Els colors ens enlluernen,
el sol crema la paret seca
que ens escorta pacientment
fins al nostre destí.

Una gavina ens espera a la vora de la mar,
s’enlaira cap a l’infinit
i ens transmet la seva força per volar.
Les barques jeuen amb calma.

Aigua cristal·lina on els mals es curen.
Xops d’espurnes de sal
ens rentem l’ànima
amb humilitat i ballem.

3 Me gusta

Una meravella!! :clap::clap::clap::clap:

1 me gusta