Solpor

De vagar paseniño
Achégase o solpor

O facho aceso
Do sol vencido

Mergúllase pausado
Solemne maxestoso

Neste mar noso
Salgado berce

Onde se adurme calmo
Tranquilo sosegado

2 Me gusta

muchas gracias ReveCossue