Sense Títol

Retruny dins del cor remor de tempesta,
la flaire del boix impregna la llar,
rellisca pel cos besada d’absenta
dibuixat pel tou d’uns llavis de mar…

El tast del licor m’esvara i enreda…
vesteix de color, sadolla d’escalf…
ve la teva olor al cau de tendresa…
cau la meva por sota el teu esguard.

Seguici de sons baixant per l’esquena,
veredes de foc dibuixen les mans
per cada racó cercant una escletxa

que porti a la font del deu del pecat
sentint la cremor de la pell encesa
bategant el cor i el cos… esclatant.

23/07/2020

Àngels de la Torre Vidal

2 Me gusta