Sa Forcanera

¡Forcanera!..
Avui torno a veure’t,
Forcanera,
i el teu nom
bressola la claror de ma infantesa
volant com les brises,
il·luminant-me els ulls
en el mirall d’uns anys
tendres com tes ones.

Tu m’abraces,
Forcanera,
amb un bes de rosada i d’alba blava,
amb el balboteig rialler
d’un sol iridescent,
transparència del mar
i del empiri.

Jo t’abraço,
Forcanera,
amb un deler de llum
que els anys no minven.

En la tardor,
la meva ànima
retroba en tu musiques perdudes:
són llàgrimes de sol…

I un foc blau
que m’encén la vida.

Sa Forcanera és una petita cala, arrecerada en un racó natural i idíl·lic de la Costa Brava (Blanes, La Selva). En trobar-se als peus d’un penya-segat de propietat privada, és accessible només per mar.
playa-cala-forcanera

6 Me gusta

:heart: :heart: :heart:!!!

Muchas gracias, Marta, por tu visita y comentario!

1 me gusta

Hay lugares mágicos que nos trasladan a otra época, a otra vida…
Muy bonito, Joan :ocean:

Muchas gracias por la visita y por leerme, incluso en catalán… Lo valoro mucho, ¡Gracias!

1 me gusta

Hubiera querido responderte también en catalán pero no se me da muy bien escribirlo (solo leerlo).
Estoy en ello… :wink:

1 me gusta