Records d'infantesa

Està la taula parada,
pa de poble, vi del mas,
l’escudella i la carn d’olla,
fumegen dintre dels plats.

Àngels de la Torre Vidal ©

3 Me gusta

Molt bo el poema, molt bell i meravellós. Et felicito.

1 me gusta

Moltes gràcies per les teves paraules!

1 me gusta