Praxi

Ben tips
ja dels
reguerols
de no-res
que circulen
agitadament
pels baixants
de la
nostra
existència,
potser hauríem de fer
un suprem
però caut exercici
catàrquic
i dir prou
quan calgui.

Car les idees
expressades a l´aixopluc
d´enginyosos fanzins
no són els aquosos
tripijocs que preteníem
i les proclames superbes
no han estat fins ara
l´estri valuós
que vàrem calcular.

Mentrestant
La praxi diària
potser sigui l´antídot
contra
la semi-maternal
figura
del tedi.

Antoni Garcia Iranzo 8 Juliol 2020 12:57

3 Me gusta

Està molt bé Toni. Com sempre tant crític amb la política actual

1 me gusta

moltes gràcies per comprendre tan bé els poemes