Potser un bri de silenci

Si som gest,
si som vida.
si som lluita
perquè
viu dins nostre
el silenci?

El silenci
cru i amarg
de la terra,
el silenci
que no embafa,
el silenci
que tremola, s´esvaix
i de cop i volta
esdevé
de nou
amb força
inusitada.

Antoni Garcia Iranzo 28 de Juliol 2020 13:39

3 Me gusta

Hermoso poema! El silencio sigue viviendo entre nosotros.
Saludos, compañero!

1 me gusta

Som. També. Silenci.
Som. També. Exterior.
Som. També. Escolta.
Som. També. Som.

1 me gusta

muchas gracias, compañera. un abrazo!!!

1 me gusta

una forta abraçada, company

1 me gusta