Poets in fight

I tot d´un plegat
l´art i la poesia
calgueren de nou
per estrafer i revertir
les dites del poder.

Sotmesos però no pas sumisos
caminàvem
amb el cervell
farcit de delicioses
i maquiavèl·liques
intrigues semàntiques.

Petites conxorxes
lingüístiques
fetes de paraules combinades
esperant amb neguit
esdevenir realitat.

Antoni Garcia Iranzo 2018

7 Me gusta

Ya se dijo: ¡La poesía es un arma cargada de futuro!

2 Me gusta

Gabriel Celaya! Una abraçada amic i gràcies per tot

1 me gusta

La poesía para mí es una forma de vida.
Gracias por tus versos.

gracias a tí, martucca, un abrazo!

1 me gusta

Guauu!!! M’encanta Antoni!