Poetitzant-te, de Gemma Rabaneda Sureda (Ed. Neopàtria, 2014)

Poetitzant-te, de Gemma Rabaneda Sureda

Neopàtria, 2014

Aquest llibre és un homenatge a un amor intangible, a un amor eteri i potser irreal. A un amor. I res més.

¿Dónde conseguirlo?

Poetitzant-te, Ed. Neopàtria

9 Me gusta

Lo tengo en el apartado de pequeñas joyas poéticas.

2 Me gusta

:smiling_face::smiling_face: Gràcies, company!

2 Me gusta