Paraules

Al lloc on van a morir les paraules,
em dirigeixo amb un paper en blanc,
per deixar-te-les totes ordenades
abans que la mort em vingui a buscar.

Àngels de la Torre Vidal ©
03/06/2020

4 Me gusta

Meravellós, Àngels… :clap::clap::clap::clap::rose::rose:

1 me gusta

Gràcies amic!

1 me gusta