Pa... Pa... Pa

Recordos desenterrados, que ocultar.
Xoguetes con cadáveres de animais sepultados.
A forma soa, corazas, non caparazóns.
Oquedade no albor que non é principio,
senón final que non remata.

3 Me gusta