On és la bellesa?

On és la bellesa?

En la cadència dels dies,
en la tassa de porcellana sobre estovalles blanques,
en les pàgines gastades d’un llibre vell.

En l’aigua que corre, fresca, entre les pedres,
en el vol d’una oroneta,
en la fúria de la tempesta.

On és la bellesa?

En la imperfecció del teu cos,
en les teves pupil·les dilatades,
en el teu somriure a mig fer.

En cada nota dels preludis de Chopin,
en la melodia d’un poema,
en el traç sobre llenç…

On és la bellesa, em preguntes?

La bellesa és dins teu.