On aquell hivern plàcid?

Moltíssimes gràcies pel teu comentari i les teves paraules! Disculpa que contesto tard… darrerament entro menys del que voldria…!

I benvingut siguis a la Comunitat! Un plaer tenir-te entre nosaltres. Abraçada!

Què he de dir…? Com tot el que escrius, una perleta.

1 me gusta

Moltes gràcies, bonica! Abraçada!

1 me gusta