O adeus

Amor que me dixo adeus

e voou coma os paxaros

Para atarme a unha nube

Ai meu amor que te amo!..

Foi moi fácil para min

costa para ti sesgado.

Entre os teus brazos perdidas

Paréceme unha tardecita

y me maldije mezquina.

En estas mans felices

quedou tu dulce recuerdo

como un cadro todo gris.

Teño en mis ojos tu llanto

no meu corpo o teu calor

y for siempre el espanto. -

(Métrica de arte menor .)

6 Me gusta

Moltes gràcies. Et desitjo tot el millor.
Salutacions des del cor.