Nit de tramuntana

macaret nuvols
Foto © José L. Regojo

Nit de tramuntana
a Na Macaret
una remor que sembla eterna.

Un no-silenci creador de somnis,
espurna que encén els versos
mentre el mar s’aixopluga i les papallones passen fred.

Matí ventós i plujós de terra xopa
que renta i mesa pins, ullastres i tamarells,
habitants del món, no del cel.

La pluja del camp m’absorbí
mentre durà
a l’abric de l’alè del teu bes.

L’aire es torna viu i net,
les tanques de color verd
i l’alegria sorgeix del no-res.

Tanco un ull i veig mig món,
cloc els dos,
apareix el món sencer.

Mentre la muntanya neda sobre la ratlla de l’infinit
acompanyada per núvols a punt d’esclatar,
veig com corre el temps.

5 Me gusta

S’acaba l’estiu!

Bonic text, m’agrada la poesia quan observa la naturalesa.

1 me gusta

Gràcies, amic! Seguim…

Meravellós!! :clap::clap::clap::clap:

1 me gusta

Lo traduje…y es precioso, precioso!:blue_heart::rose:

1 me gusta

Pues este tiene un catalán más difícil que otros. Felicidades por el esfuerzo. Gracias

1 me gusta

Con el traductor!! :blush::blush::blush:

1 me gusta