Néboa

Camiñando entre os fieitos

polo monte en Redondela,

aflorou de súpeto

unha densa néboa.

Escabulíase entre os pinos,

mesturábase co orballo,

envolvía ós eucaliptos

de cristais esmagados.

Mais arriba sorprendeume

o mellor banco do mundo,

tan imponente e enxebre

entre as rochas nun curruncho.

Mais a néboa non quixo

que contemplara ese día

a ponte de Rande, as bateas

e a fermosa ría de Vigo.

6 Me gusta

Precioso poema en esa hermosa lengua galega!!:rose::blue_heart:
Saludos, compañera.

1 me gusta

Gracias @mariaprieto María! me alegra que te guste!

1 me gusta