Mareterra maremar

de la terra

part d’ella com a un tot, tant tú com jo

tothom, tots, totes

gronxats, petites barques en mar mare

cada barqueta , peça d’un rellotge,

concepte que es fa més entenedor,

peça primària, insustituïble, vera,

peça essencial

si una trontolla, trontollen totes,

estranya mar, tant ben lligada

des de la nostra manera de ser, d’entendre…

Cap rellotger maldestre ha de tocar-te

so pena d’espatllar l’obra essencial

3 Me gusta