Mai

Mai s’estima
fora mida.

Encar que tan sols
sigui un gest,
una veleïtat,
un desfici oportú.

Car possiblement
aquesta
complaent volença
sigui fidel reflex tothora
de la nostra
entranya.

Antoni Garcia Iranzo juny 2020

5 Me gusta

M’agrada la utilització de paraules que estan una mica en desús com “car i encar” al català central. Hi dóna un regust a encestre.

1 me gusta

M¨encanta que t´agradi, Aurora, moltes gràcies!

M’encanta!

1 me gusta

Moltïssimes gràcies, amiga!

1 me gusta