Lune poems for Florida

Hide me, deep,
beneath palm trees, green.
In the dusk.

Florida,
wolf spiders, creep in,
dunes of skin.

Howlin rain.
I love your sudden,
loud, poetry.

I am yours,
oceans, sweat, passion.
-My scarlet.

Florida Flamingo Beach Poster Painting by R christopher Vest - Fine Art  America

(Fine art america).

6 Me gusta

Colourful and shiny poem.

Liked it.

:smile:

1 me gusta

Thank you!

Hide me, deep,
beneath your poetry
under a palm
or under a psalm;
hide me, deep,
in this universe of yours
under this verse of yours !

Lovely poem !

1 me gusta

Thank you so much! I am grateful for your verses @AljndroPoetry

1 me gusta