Llistat

Breu llistat de paraules
emmanillades que jeuen de bocaterrosa
sota amenaça armada:

Llibertat,
igualtat,
opinió,
feminisme,
autodeterminació,
lluita,
emancipació,
autogestió,
participació,
protesta,
organització…

I així un etcètera llarg i diari.

Puix cada dia que passa,
són més les paraules que,
a part de ser emmanillades
i amenaçades,
són engarjolades,
torturades, jutjades
i comdemnades
a mort.

El que potser no saben els necis
és que les paraules no moren mai.

Antoni Garcia Iranzo juny 2020

6 Me gusta

Precioso texto, y muy de acuerdo, las palabras nunca mueren.

Disculpa que no te conteste en catalán, pero por desgracia no lo hablo.

Saludos!!!

Muchísimas gracias, Horten… Un abrazo!!

1 me gusta

Molt bo company, i malauradament vigent i real…

1 me gusta

Moltes gràcies!!! malauradament és així. una abraçada!

1 me gusta

Efectivament. Les paraules no moren mai. :clap::clap::clap::clap:

1 me gusta

una abraçada!

1 me gusta

Tan debò sigui així! Magnífic poema!

1 me gusta

Moltíssimes gràcies, estimada amiga!

1 me gusta