Lareira

Sentadiña na lareira,

mirando o lume medrar,

lémbrome da pandemia,

que obrigou a reflexionar.

Mirando a leña arder,

mixtura de papel e carbón,

penso se volverei a correr

a previa e vertixinosa maratón.

¡Paz interior pido ao lume!

Sálvame da presa e da ansiedade

¡Forza mental pido ao fume!

Sálvame desta Sociedade;

dame sorte e larga vida,

paixón e felicidade.

4 Me gusta

Muy bonita esta oración reflexiva al fuego. Saludos!!

2 Me gusta

Gracias @Ruache