L'absent

Sé que no està bé, és cert,
però tinc als llavis el temps silent
que deia fer-nos eterns,
regust de te,
i

em diu la fe
que mai no perdré l’esquer
que em té lligada als teus peus
i m’obre
un cel
que fuig d’un infern.

I és potser en el bes
on res no està malmès;
potser en l’ombra intensa del fred
ardent
que dorm a aferrada a la pell.

I tan grans, tan ferms;
al capdavall
-quin mal!-
tan res…

Com la ferida vivent allotja el batec,

l’absent
té a les seves mans l’univers

6 Me gusta

Ze, la teva poesia en català és encara més preciosa!!! Té un ritme i una melodia espectacular. Olé tú! :heart: :heart: :clap: :clap: :clap: :kissing_heart:

Que decir !! Uff, siempre me conmueven tus poemas . Que manera suave y discreta de llegar con tanta sensibilidad y sencillez !! Cada verso es un poema !!

1 me gusta