Jo somio

Em preguntes
què somio
i jo et responc

que somio la pluja,
somio el dolor,
somio l’escuma,
somio llençols
somio mirar-te
somio grans d’all
somio la gana
somio miralls
somio paraigües,
somio caragols,
somio la brisa
somio l’amor,
somio xocolata,
somio dents de llet,
somio ferides,
somio carrers,
somio la vida,
somio la mort,

somio que em somies…

somio les coses
que somia tothom.

2 Me gusta

Molt xulo, Carme :smiling_face_with_three_hearts:.

1 me gusta

Gràcies! :heart:

1 me gusta