Fracàs

FRACÀS

La guerra és el fracàs de la paraula,
l’explotació, el de la llibertat,
crims i delictes, fracàs de la calma,
l’afany, el de la solidaritat.

La indiferència fracàs del proïsme,
prevaricar, el de la veritat,
violència de l’antifeixisme.
i tots junts són… EL DE LA HUMANITAT.

Àngels de la Torre Vidal

09/02/2024

2 Me gusta