Excuses d'un covard

Perquè m’agradava tal com era. Per això no m’hi vaig apropar.

Jo, ximple i jove, sabent-me atribut
no vaig gosar malmetre
amb la meva presència
allò que tant gaudia
amb la meva mirada.

5 Me gusta