Estimar-te

Estimar-te,
estimar-te
ferotgement
i feréstega,
amb una
majestuosa
passió telúrica
i, després d´una
llarga dutxa
de dits rebregats,
tornar-te
i tornar-te
a estimar.

Cada cop
més subtilment.

Antoni Garcia Iranzo juny 2020

1 me gusta