Essència

Atrapa’m els colors
d’aquesta terra
i fes-me’n ofrena.

Destil·la’m el roig
de les fruites saboroses,
el groc dels camps dorments
el verd dels pins perennes…

Condensa-me’n l’essència,
com un perfum fragant,
per vestir-me amb ell
les nits d’hivern.

4 Me gusta

Muy bello, Carme.

Gracias @wallacegere :heart::heart:

1 me gusta

Una meravella… me’n porto aquesta essència als meus favorits… Un plaer llegir-te companya.

Gràcies per les teues paraules!:heart:

1 me gusta