Escalf

ESCALF

Sento l’escalf de ton cos

Prop meu tota la nit.

Sento ton xiuxiueig amorós

A cau d’orella alimentar el desig.

Quins besos tan dolços!

Són tan tendres que em desfaig.

Quin caliu donen tos braços!

On reposo, calmada, per la nit.

3 Me gusta

Magnífic poema, molts petons!

1 me gusta

Gràcies Toni pels teus ànims

1 me gusta