El mar

Els peus nus fereixen la sorra
que la llengua humida cobreix de sal.

El vaivé compassat de la gran criatura d’escuma
li adorm els sentits i li clou els ulls.

Gelosa dels seus pensaments.

I ella s’abandona al moment,
conscient de la seva existència carnal
tan sols per la carícia dels blens daurats.

-M’estimes? -li xiuxiueja.
-Sempre.

1 me gusta

Bonics versos Carme… intensos i subtils
:slightly_smiling_face::clap::clap::clap::hibiscus: