Del petit balcó

Del petit balcó
de l´equidistància estant,
puc veure
les increïbles dosis
de pragmatisme
variable
que viu
dintre
dels teus ulls.

Puc sentir també
els lleugers
esbufecs
que gestes
a cada passa
que fas.

Sóc capaç d´entreveure
les petites
gotes de suor
que et solquen, canalitzades,
i olorar les peculiars
aromes que s´hi generen.

Del petit balcó
de l´equidistància estant,
còmode talaia que és,
albiro l´abrupte
sinuositat dels teus pits,
els qual són,
sens dubte,
el resum perfecte
de la creació.

Antoni Garcia Iranzo 9 Juliol 2020 10:41

6 Me gusta

Me ha gustado Antoni. Un cordial saludo

1 me gusta

M’agrada molt
És molt poètic​:heart_eyes::heart_eyes:

1 me gusta

Muchas gracias, Ruache, un abrazo!!

1 me gusta

Moltes gràcies!!

Un poema curiós, elegant i molt bonic. M’ha agradat! :slight_smile:

1 me gusta

moltíssimes gràcies, una abraçada!

1 me gusta

Molt molt maco…

1 me gusta

moltíssimes gràcies!!!