De veritat

Plena’m el cor de coincidencies al tren, al camí, a la vida…
Plena’m d’alegries tristes de la única forma que tu ets capaç.
Balla’m, a la llum de la lluna totes aquelles melodies que ens feien sentir en pau.
No te’n vages, mai, no soltes la meua mà, la sent freda si la deixes sola.
T’estime i, de vegades, de veritat.

3 Me gusta

Molt bonic, India! Gràcies per compartir-ho!

1 me gusta

Gràcies a tu per llegir-me :relaxed:

India☀️

1 me gusta