De nit

Nit fosca sense lluna,
amarga solitud
no buscada.
Tinc l’ànima desfeta
en mil bocins,
igual que un puzle
difícil de recompondre.
Ves a saber, potser
alguns es perdran
enmig de tanta incertitud.
Notes dissonants d’una música
encara més estranya
que em porten al no res.
He perdut els vincles
d’aquells a qui estimo.
Sóc una ombra vagarosa
dins la nit més fosca.

7 Me gusta

Buen poema.

Bienvenida a Poémame. Saludos :slight_smile:

1 me gusta

Bonic poema, Aurora!

1 me gusta

Gràcies Hortensia

1 me gusta

Gràcies Toni :grinning:

M’agrada. Felicitats

1 me gusta

M’ha commogut molt. Bell, poetessa!
Felicitats

1 me gusta

Gràcies

:grinning:

1 me gusta

Grácies :grinning:

1 me gusta

Gràcies. :grinning: