Cruïlla

Et veig reclosa en el teu silenci,
refugi inexpugnable
des d’on em mires, fora de perill.

L’has construït a còpia de dies,
gairebé sense jo adonar-me’n,
i me n’has vetat l’entrada,
sense panys ni forrellats.

I jo et miro i veig en tu
gestos que desconec.

Fa temps que les nostres hores
es vesteixen de nostàlgia,
amb costures que no estrenyen,
amb taques que ja no se’n van.

I l’armari de les nostres millors gales
roman tancat,
amb l’olor del teu perfum impregnant
el coll de la meva camisa.

Potser he arribat a la cruïlla
on he de decidir el meu destí:
el sabor del teu desencís o
la incertesa després de tu…

No et demano la renúncia
a la teva soledat,
només que no em fereixi,
que no em fereixi…

I si no em respons amb paraules,
em conformo amb un gest.
Qualsevol em serveix.

Tots te’ls conec.

6 Me gusta

Bienvenida a Poémame.

Saludos y gracias por compartir tu poesía.

Tienes una sección para poesía en Catalán, por si prefieres publicar allí.

¡Oh! ¡Disculpa! No sabía como hacerlo. Ahora veo que simplemente entrando en la sección ya puedo publicar ahí ¡Gracias!

1 me gusta

No te preocupes, es normal.
Si necesitas algo no dudes en preguntarme. :smiley:

Bienvenida a Poémame, compañera! Un saludo! :rose::rose:

Muchas gracias, Maria! Un placer!

Me parece un poema precioso, Carme.
Disculpa que no te comente en català, pero es que me cuesta escribirlo.
Mucha sensibilidad en tus letras, compañera.
Sé muy bienvenida.

Muchas gracias por tu bienvenida y por tu comentario. :heart:
¡Me animan a seguir! ¡Un abrazo!