I la nena plora fort.
Calla, nena, calla, calla,
si plores, será pijor
Es que el monstre ja s’atansa
i aquest monstre, sabeu vos?
aquest monstre es el meu pare.
I la nena plora fort.
I la nena plora i dol.
I la nena plora, i mor.
I aquest conte aixís acaba.