Complicitat

Trauré del fons del cor una gran oda, oda a l’amor
com qui en treu del raïm un suc preciós

Vull que en facis un bon glop, amiga meva,
un glop de cor a cor,

glop que et sadolli l’esperit, ànima amiga
que et tregui els tels que enfosquen la visió

i que ens ajudi, a mi també, a endreçar les golfes
que ens torni a tots la pau i l’ilusió…

Oda a la vida i també, oda a la mort
com a part de la vida, com a un tot

Donem-nos aixopluc, amiga meva
fem-nos costat en un cercle d’amor
traïem del fons dels cors la gran onada
com qui en treu del raïm un suc preciós…

6 Me gusta

Preciós i engrescador.

1 me gusta

Preciós poema!

1 me gusta

Gràcies.
M’engresca que t’engresqui !!

1 me gusta

Tú si que ets macu… (He, he…)
Gràcies.

1 me gusta