Combat

De dalt de tot
de la cúpula estant,
el bufó
ballava
tot sol
l´arrogant
dansa
de
la victòria.

Mentrestant
des de
les simes
més profundes,
les lluites
disperses
no ballaven
pas l´agre
dansa de la desfeta,
sinó que s´agermanaven
en un noble i renovat pacte
i ballaven amb frisança
l´embriagadora
dansa
del combat.

Antoni Garcia Iranzo juny 2020

2 Me gusta

M’ha agradat molt. Tots nosaltres ballen la cançó per reemprendre amb França la nostra lluita

1 me gusta

Moltes gràcies pels teus comentaris!