Com saber

com saber si és por o deliri…
si el desig és tan covard com les meves pròpies mans,
com saber si el bes ha caigut al fang
o cel enllà,
arriba a la mirada trista que promet la vida

com saber,
si és tremolor a cada mot i tanmateix,
els núvols densos amaren de pluja la ferida
   i cou per dins;
com saber si és deliri o por,
si el batec és tan clar i l’ànima tan obscura
que en cloure dins dels ulls la lluna
ja és de nou aquí
   i jamai no s’atura

com saber,
si et veus i duus els bes als llavis
i la paraula al cor, digues,
com cloure el dol o celebrar la vida,
si mai no he sabut desfullar margarides,
si no sé si és deliri,
por,
o el més pur amor,
   que em crida…

2 Me gusta

Un poema delicat i íntim… Un plaer llegir-te! :heart:

1 me gusta

Me gusto de una manera que no entiendo
Pero viene de tus manos
Hermoso poema

2 Me gusta

Agradezco mucho el esfuerzo de leerlo en otra lengua! Mil gracias, bonita! Abrazo!