Com es troba un arc de Sant Martí?

Per trobar un arc de Sant Martí
només cal obrir de bat a bat les finestres
perquè l’aire s’escoli per tots els racons
i s’emporti la pols en suspensió
i els desitjos que s’han mort.

I esperar que la pluja solti la seva cabellera
i l’escampi per tota la terra,
entrellucant entre els blens embolicats
uns dits de llum que s’obren pas
tot desfent els llençols.

I gaudir de l’orgia que el contacte perpetra
i que pinta de colors tots els racons de la casa.
Set colors que aniquilen la foscor de la tempesta:
vermells, grocs, verds, taronges, blaus, indis i violats.

El teu arc de Sant Martí.

1 me gusta