Cementiri

Al cementiri
de les passes
renovades
jeuen
les il·lusions
inertes.

Ningú les podrà malmetre.

Jeuen fràgils,
escortades
per sa infinita
beutat.

Ningú les podrà corrompre.

Allà romanen
tènues i lívides,
acompanyades
d´un silenci
net i just.

Ningú les podrà manllevar

Una comitiva
d´il·lusions renovades
les custodia.
Ho fa amb prou zel
i les hi ret un sentit
i merescut homenatge.

Ningú les podrà profanar.

Antoni Garcia Iranzo 1 juliol 2020 09:38

3 Me gusta

Està molt bé Toni. És trist, però bonic. Encara que per a mi les il.lusions seran sempre vives.

1 me gusta

Moltíssimes gràcies pels teus comentaris, Aurora.