Cançó d´uns ulls blaus

Uns ulls blaus,
un lliscar perpetu
de llums imprecises
enmig de la foscor.

Llums que regalimen esperança.

Uns ulls blaus que suren
en la relació espai-temps
i alenen embranzida
entre incerts i caòtics viaranys.

Embranzida que ens amara de destí.

Uns ulls d´un blau perfecte,
encès però diàfan i impol·lut.
Amb un caliu eficaç
que ens esperona

Esperó aquest tan necessari aquests dies.

Antoni Garcia Iranzo juny 2020

5 Me gusta

Benvingut Antoni!

Moltes gràcies, company!! una abraçada!!

1 me gusta

Fantàstic!! :clap::clap::+1::+1:

1 me gusta

Moltes gràcies, company

1 me gusta