Búnquer

Dins l´univers del dogma
les lògiques disperses
s´han fet fortes
en un búnquer
d´imaginacions
imprecises,
que elles mateixes
han construït.
S´ han atrinxerat,
disciplinades,
i volen
negociar.
No serà fàcil pels tèrbols
treure´n rèdit,
ni contrapartides,
el sectarisme dol i malda,
esbufega, escup
sa immensa
i atàvica
ràbia,
però elles,
dures negociadores,
coneixen bé el camí.
Jo confio en elles.

Antoni Garcia Iranzo juny 2020

9 Me gusta

No hablo este idioma pero te doy una calurosa bienvenida al nuevo Poémame, espero te sientas en casa!!! :heart:

3 Me gusta

es un placer, un abrazo!

2 Me gusta

Benvingut! He mogut el teu poema a la categoria de poesia en català, així la inaugurem com toca :wink:

1 me gusta

Ok, moltes gràcies, encara no sé massa bé com funciona! una abraçada!!!

1 me gusta

He tenido que tirar de traductor :sunglasses: , un poema muy potente , bienvenido :wine_glass:

1 me gusta

muchas gracias, un abrazo!

1 me gusta

Un placer tenerte por aquí, bienvenido

1 me gusta

igualmente, un abrazo!!!

1 me gusta

Bienvenido, compañero!:rose:

1 me gusta

Muchas gracias, un abrazo!

1 me gusta

Bienvenido al nuevo Poémame!

1 me gusta

Muchas gracias, aquí estamos!

1 me gusta

muchas gracias!!!

Una poesia molt crítica. M’agrada molt :heart_eyes: :heart_eyes:

1 me gusta

Molt potent!!
M’ha encantat!!
:clap::clap::clap::clap:

1 me gusta

Una abraçada, encantat!!

1 me gusta