Auga clara

Sonche teus ollos meniña
Coma auga clara do mare
No seu fondo si ben miras
Verás meus soños nadare

Sonche teus ollos rapaza
Coma ledas bolboretas
No vento da primavera
Cando sorrindo me cantas

Sonche teus ollos mociña
Na noite dondas luzadas
Refrexos da lúa branca
Cando cantando me bicas.

9 Me gusta

Qué bonitos ojos y qué buen poema. ¡Gracias por compartirlo!

Qué bonito! Qué bien suena!
:heart_eyes:
Apertas!

muchas gracias por el comentario

1 me gusta

Muchas gracias por amable comentario gracias

Muy bonito. Saludos.

Precioso!! Me encantan esas bolboretas que vuelan por tus versos!:butterfly::butterfly::heart_eyes:

gracias mile

2 Me gusta