Apunts d'amor

El mes valuós, la mirada

i aquell desig d’abraçades,

que tard o d’hora, acabava

amb il·lusions esquinçades.

Sentiments gravats a foc

i el sabor de les besades,

tot un bullir d’emocions.

Amor d’anada i tornada.

Creient-me savi en l’amor

no havia après a estimar.

Jo, els hi esgarrapava el cor

i després, les deixava anar.

A ella

La vaig buscar durant anys

i quan per fi la vaig trobar

sé que va ser llavors, no abans,

que vaig aprendre a estimar.

6 Me gusta

Precioso, Miquel. No sé escribir català pero lo entiendo lo suficiente para haber podido disfrutar de tu poema.
Me ha trasladado a aquel “Paraules d’amor” de Serrat.
Saludos.

Me ha encantado tu elogio. Gracias

1 me gusta

Hi ha amors que enlluernen, però el vertader amor il·lumina, preciós poema!

Enlluernar. M’ha agradat molt aquesta paraula. I gràcies per «preciós poema».

Els elogis sempre són engrescadors per continuar escrivint, qui digui que no menteix.

1 me gusta

“aprendre a estimar”… Ens cal fer-ho cada dia. Versos preciosos. Gràcies.