Anunciación

Arrástrase o muyahidín a traves da area
cara a un claro do deserto.
Coa sangue correndo pola súa perna séntase no chan
e ve como se forma un charco similar á brea preto do seu xeonllo.
Coa vista borrosa mirando a un punto fixo saca do peto unha bolsa
que deixa caer e que se entreabre co choque.
Alza os ollos sen mover a cabeza e sen sentilo chega a un pozo
no que se reflexa o ceo.
Cree poder tocar as estrelas tan só estirando a súa man,
pero antes de tan siquiera intentalo un peixe salta da auga e un páxaro cae nela, atrapándose.

2 Me gusta