A l´encop

Al igual
que miríades
de micro sons,
imperceptibles,
a l´encop
es converteixen
en remor.

-Tal vegada el capellà versant les bondats del difunt!

En què es podrien
convertir
miríades i miríades
de fermes voluntats
tossudes
lluitant amb
una esma
mai defallosa?

En què podrien
devenir
milions i milions
de, tot i que rogalloses,
compactes veus
cridant amb vivesa
a l´intempèrie
mai capitulada?

Què deuria
succeir
amb ingents
però mai desmesurades
quantitats
d´homes i homes lliures
poclamant inequívocament
i altiva la seva dignitat?

Antoni Garcia Iranzo juny 2020

2 Me gusta

Està molt bé, Toni, molt encertat :star_struck: :star_struck:

Moltes gràcies per comentar els meus escrits, estaré amatent als teus!