La mirada

Apropar la mirada
quan cal
i saber-la
allunyar
si és
precís.

Ser fruit
i ser tija
encar
que no sigui a
l´ensems.

Lluitar i esperar
palplantats o no
però
lluitar amb prou esma
per desfer
tirànics tabús.

Fer caure eterns axiomes
que ens ennuegen
o perpetuar-los
a còpia de cansades
esperes.

Sobretot eixir dels estralls
amb alt esguard
car triem nosaltres el camí!

Antoni Garcia Iranzo juny 2020

2 Me gusta

És molt bonic Toni. Tot un po :heart_eyes:eta

1 me gusta

Moltes gràcies, Aurora!! :heart_eyes: :heart_eyes: