Genis holístics

Hi havia
els genis
holístics,
apòstates
del detall
superflu,
que
s´esmerçaven
cada dia
per crear.

Simplement crear.

La seva dèria,
el seu neguit,
la seva fal·lera,
l´enjogassament
constant
mostrat al llarg del temps
era majúscul
però no
pas preocupant.

Paradoxalment
aquells genis
feia temps ja
que havien
deixat
de creure
en genialitats…

Antoni Garcia Iranzo juny 2020

2 Me gusta

És molt bo!!! Et felicito. Sempre em fas trontollar el cap.

1 me gusta