Escenario

Acto I

Me buscas, te rechazo
Insistes, yo caigo
Te acepto, me arraigo

Acto II

Me abrazas, te abrazo
tu cantas, yo bailo
me amas, te amo

Acto III

Me mientes, te enfrento
yo trato, te canso
Tu gritas, no transo

Epílogo

Adios

6 Me gusta

Que original y que intenso !!! Maravilloso !!